fbpx

Geen Zorgen, Jij Bent Altijd Goed Verzekerd.

Voor iedereen financiële rust door inzicht, overzicht en de juiste financiële producten. Daar zet ik mij graag voor in!

Diensten

Mijn Diensten

Jouw Verzekerings Specialist.

Dankzij de jarenlange ervaring die ik op heb gedaan in het financiële wezen, kan ik u optimaal begeleiden tijdens het proces van het zoeken naar een nieuwe hypotheek!

Verzekeringen

Het zoeken en afsluiten van de juiste verzekering kan een hele opdracht zijn, en dat snap ik! Daarom ontzorg ik u volledig tijdens de zoektocht naar de juiste verzekering.

Overlijden

Meer Info

Het overlijden van een partner is een heel ingrijpende gebeurtenis. Emotioneel, maar ook financieel kunnen de gevolgen groot zijn. Dat laatste kunt u voorkomen door te zorgen voor een goede verzekering. De premie om het risico bij overlijden goed te verzekeren valt meestal best mee. Ook wanneer u alleenstaand bent en wilt voorkomen dat u uw erfgenamen met schulden nalaat, is een overlijdensrisicoverzekering zeker het overwegen waard.

Arbeidsongeschiktheid

Meer Info

Het risico van arbeidsongeschiktheid wordt over het algemeen zeer onderschat. Mensen denken ‘dat overkomt mij niet’ maar wist u dat dat de kans dat u tijdens uw werkzame leven arbeidsongeschikt wordt ca. 5x groter is dan de kans dat u komt te overlijden? Een eventuele uitkering vanuit de overheid is vaak onvoldoende en als u ondernemer bent krijgt u helemaal geen uitkering. Laat u goed adviseren over dit onderwerp, zodat u weet welk risico u loopt en wat u er eventueel aan kunt doen!

Werkloosheid

Meer Info

Als u wordt ontslagen komt u, afhankelijk van uw arbeidsverleden, terecht in de WW. U ontvangt dan gedurende een paar maanden (tot maximaal 2 jaar) een uitkering. U heeft dan ca. 30% minder inkomen (voor hogere inkomens is de terugval nog groter). Als u dan niet kunt rondkomen en u heeft geen financiële buffers, dan ontstaat er direct een probleem. Door het verzekeren van het risico bij werkloosheid kunt u zorgen voor een (tijdelijke) aanvulling.

Opstal en inboedel

Meer Info

Als huiseigenaar heeft u eigenlijk altijd opstalverzekering nodig. Niet alleen voor uzelf, maar ook de bank vereist een opstalverzekering als u een hypotheek afsluit. Het is immers van belang dat er geld is om uw woning te herbouwen of schade aan de woning te herstellen wanneer er iets gebeurt. Bij een appartement is de opstalverzekering meestal geregeld via de VVE, maar ook dan kan aanvulling wenselijk zijn. Een inboedel verzekering is niet verplicht, maar wel raadzaam, omdat het bij brand of diefstal kan gaan om grote bedragen. Ik zorg er graag voor dat het voor u goed is geregeld!

Aansprakelijkheid

Meer Info

Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af om je te verzekeren tegen schades waarvoor je wettelijk aansprakelijk bent. Bijvoorbeeld een boom uit de tuin die op de auto van de buurman valt, of schade doordat u met uw fiets tegen een geparkeerde auto aanrijdt. Soms kan de schade hoog oplopen, bijvoorbeeld als iemand door uw schuld invalide raakt. Een aansprakelijkheidsverzekering is van belang voor iedereen.

Rechtsbijstand

Meer Info

Kosten voor juridische bijstand kunnen behoorlijk oplopen. Voor rechtsbijstand kunt u verschillende modules verzekeren (o.a. verkeer, inkomen, consumentenzaken en wonen). Of een rechtsbijstandverzekering in uw situatie wenselijk is, hangt af van de mate waarin u bereid bent dit risico zelf te dragen en of u over spaargeld beschikt om de kosten eventueel zelf te voldoen. Voor advies en goede verzekeringen kunt u uiteraard bij mij terecht.