fbpx

Een Goed Financieel Plan Geeft Rust.

Voor iedereen financiële rust door inzicht, overzicht en de juiste financiële producten. Daar zet ik mij graag voor in!

Diensten

Mijn Diensten

Jouw Specialist In Financiële Planning

Een pensioen plan maken? Vermogen opbouwen of eerder stoppen met werken? Voor veel mensen is dit een mooi doel, samen gaan wij kijken naar hoe u dit doel kan realiseren!

Financiële Planning

Aanvulling Pensioen

Meer Info

Uw pensioen bestaat uit AOW en het pensioen dat u heeft opgebouwd via uw werkgever. Of dit voldoende is hangt o.a. af van uw wensen in de toekomst en de verwachte ontwikkeling van uw inkomen en vermogen. In veel gevallen is het raadzaam zelf aanvullende voorzieningen te treffen. Door het opstellen van een financieel plan krijgt u inzicht in wat u later nodig heeft en krijgt u advies over eventuele aanvullende maatregelen. Ik geef u advies en zorg voor passende oplossingen. 

Stoppen Met Werken

Meer Info

Heeft u de wens om eerder te stoppen met werken? Met een financieel plan krijgt u inzicht in de mogelijkheden en onmogelijkheden. Wellicht kunt u uw pensioen eerder in laten gaan, of kunt u de overwaarde van uw woning benutten. Of misschien heeft u spaargeld dat u wilt gebruiken. In alle gevallen is het van belang de financiële consequenties goed door te rekenen zodat u niet voor verassingen komt te staan. U kunt mij inschakelen voor een deskundig advies.

Studie Kinderen

Meer Info

Als u verwacht dat uw kinderen gaan studeren is het verstandig tijdig na te gaan wat de financiële gevolgen voor u zullen zijn. Veel ouders willen in de kosten bijdragen om te voorkomen dat hun kinderen forse studieschulden opbouwen. De kosten tijdens de studie zijn per situatie verschillend. Deze zijn o.a. afhankelijk van het soort studie en of uw kind thuis blijft wonen of niet. Om een idee te krijgen kunt u de Rekenhulp Studiekosten van de DUO eens invullen. Een financieel plan helpt u om inzicht te krijgen in uw financiële situatie en uw mogelijkheden om uw kinderen tijdens de studie te ondersteunen.

Vermogensopbouw

Meer Info

Vermogen opbouwen kan op verschillende manieren. Belangrijk is dat u kiest voor een manier van vermogensopbouw die bij u en uw doelstellingen past. Wilt u sparen of wilt u beleggen? Hoe lang kunt u uw geld opzij leggen en wanneer heeft u het nodig? Met een financieel plan krijgt u het inzicht om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Schenken

Meer Info

Wanneer u wilt schenken zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt periodiek schenken of eenmalig. Ook kunt u ‘op papier’ schenken, zodat u nog beschikking houdt over uw vermogen. Wanneer u schenkt aan uw kinderen kunt u gebruik maken van een hoge vrijstelling als ze nog geen 40 jaar zijn. En als ze het geld gebruiken voor een woning of een studie zijn er nog ruimere mogelijkheden. Financiële planning help u de beste keuzes te maken bij het overdragen van vermogen.