fbpx

Een Deskundig en Onafhankelijk Financieel Adviseur.

Voor iedereen financiële rust door inzicht, overzicht en de juiste financiële producten. Daar zet ik mij graag voor in!

Over Mij

OVER MIJ

Over Peter

Na mijn opleiding Economie ben ik gaan werken in de ICT. Al snel kwam ik erachter dat ik meer met en voor mensen wilde werken dan dat ik deed. Daarom ben ik in 2001 overgestapt naar de financiële dienstverlening. Sinds 2004 ben ik hypotheekadviseur/financieel planner. Ik heb gewerkt bij verschillende advieskantoren en banken en sinds 2019 werk ik vanuit mijn eigen bedrijf.

Financiële producten, zoals een hypotheek, pensioen of verzekering, zijn voor veel mensen complex. Ik hoor ook regelmatig van klanten dat ze er geen affiniteit mee hebben. Ik vind het juist leuk om me te verdiepen in cijfers en financiële gegevens.

Voor mij is het de uitdaging om in begrijpelijke taal inzicht en advies te geven en de financiële zaken van mijn klanten zo goed mogelijk te regelen. Daarbij probeer ik voor lange termijn betrokken te blijven en de rol van financiële vertrouwenspersoon te vervullen. 

Het werk van een financieel adviseur gaat wat mij betreft niet primair over geld, maar vooral over mensen, het invullen van wensen en doelen en het zorgen voor financiële rust en stabiliteit bij de klant. Dat maakt het werk voor mij uitdagend en afwisselend en daar zet ik mij graag voor in.

Naast mijn werk besteed ik tijd aan mijn gezin, ben ik te vinden op de tennisbaan, bij vrienden of maak ik een rondje op mijn racefiets. Ik woon in Nijmegen en werk vanuit huis. Mijn werkgebied is vooral de regio Arnhem – Nijmegen, maar ook daarbuiten bent u welkom. Neem gerust contact met mij op, ik ontmoet u graag!

Vriendelijke groet, Peter Belt

Adres

Sint Annastraat 428, 6525 ZN Nijmegen

Telefoon

06 14674118

EMAIL

peter@beltfinancieeladvies.nl

MIJN klanten

Wat Zeggen Klanten?

“Peter communiceert helder en duidelijk over de verschillende opties. Hij is pro-actief en denkt goed mee . Hierbij wordt duidelijk dat hij veel kennis heeft. Ik heb de begeleiding als zeer prettig ervaren. Ik denk dat ik door de samenwerking met Peter een goede hypotheek heb kunnen afsluiten met daarbij goede verzekeringen”

Nienke Molenaar

“Om advies in te winnen m.b.t. mede-financieren aankoop huis zoon, contact gehad met Peter. Er moest op korte termijn geschakeld worden. Peter is flexibel. We hebben Peter ervaren als zeer vakkundig, ervaren en betrokken.Hij is in staat goede uitleg te geven. Het eerste gesprek is kosteloos. Een aanrader voor het inwinnen van betrouwbaar advies!”

Ruth Vonk