fbpx

Hypotheekadvies Nijmegen

Begeleiding van A tot Z en selectie van de beste hypotheek uit meer dan 30 aanbieders, ik maak het voor u eenvoudig!

Diensten

Hypotheekadvies in Nijmegen bij Belt Financieel Advies

Voor een hypotheekadvies in Nijmegen bent u aan het juiste adres bij Belt Financieel Advies. Ik, Peter Belt, heb jarenlange ervaring met het afsluiten van hypotheken. Ik breng een persoonlijk en professioneel advies uit als u een huis gaat kopen, er iets verandert in uw huidige woonsituatie of als u een hypotheek gaat oversluiten. Ik werk met 30 verschillende aanbieders waardoor ik altijd een geschikte optie voor u vind. Daarnaast rekent u bij mij op een overzichtelijke, eenvoudige én prettige samenwerking. Ik werk op flexibele uren (ook ’s avonds en in het weekend) en op een persoonlijke en informele wijze.

Maak kennis met de hypotheekadviseur in Nijmegen

Op de website kunt u kennis maken met mij, de hypotheekadviseur Nijmegen. Lees meer over mij, mijn visie en de projecten waar ik u mee kan helpen. Naast hypotheekadvies breng ik ook ander financieel advies uit. Zo heb ik tevens veel ervaring en kennis over verzekeringen en het opstellen van financiële plannen. Mijn doel is altijd het creëren van financiële rust. Dit doe ik door een financieel advies op maat te maken, u optimaal inzicht in uw financiën te bieden en het overzicht te behouden.

Meer informatie over hypotheekadvies in Nijmegen

Meer informatie over hypotheekadvies in Nijmegen
Wilt u meer informatie over hypotheekadvies in Nijmegen? Kijk dan rustig verder op de website of neem direct contact met mij op. Ik kan –geheel gratis- een eerste kennismaking met u inplannen. Tijdens dit gesprek bespreken we direct wat u van mij kunt verwachten en waar ik u mee kan helpen. De kennismaking kan zowel online als bij u thuis plaatsvinden. Om een afspraak te maken of als u een vraag heeft, bereikt u mij via de e-mail, telefoon, het online contactformulier of social media.

Aankoop Woning

Meer Info

Heeft u een hypotheek nodig voor de aankoop van een woning? Ik help u bij het maken van de juiste keuzes en regel voor u de meest voordelige hypotheek. Bent u zich nog aan het oriënteren? Maak ook dan vast met mij een afspraak, zodat u weet wat u kunt lenen en vast een indicatie heeft van uw nieuwe maandlasten.

Oversluiten Hypotheek

Meer Info

Door het oversluiten van uw hypotheek kunt u soms veel geld besparen. U sluit uw hypotheek dan opnieuw af tegen de huidige (lage) rente. Hierdoor daalt uw rentelast. Wel is er meestal sprake is van (eenmalige) kosten, zoals boeterente, notariskosten en advieskosten. Het is daarom van belang een goede analyse te maken van uw daadwerkelijke voordeel. Ik reken het graag vooraf vrijblijvend voor u uit, zodat u geen onnodige kosten maakt.

Verbouwen en/of Verduurzamen

Meer Info

Als u geld nodig heeft voor een verbouwing of voor het verduurzamen van uw woning is het verstandig professioneel advies in te winnen. Soms is het beter uw bestaande hypotheek te verhogen en in andere gevallen kunt u beter een krediet afsluiten. Daarnaast zijn er voor het verduurzamen van uw woning diverse regelingen vanuit de overheid waar u eventueel gebruik van kunt maken. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Rentemiddeling

Meer Info

Bij rentemiddeling maakt u gebruik van de huidige lage rentestand. Uw hypotheek blijft bij uw huidige aanbieder, maar uw rente wordt aangepast naar een nieuw percentage en een nieuwe rentevaste periode. De ‘boetrente’ die u normaal verschuldigd zou zijn bij het ‘voortijdig openbreken’ van uw huidige rentecontract hoeft u niet ineens te betalen, maar worden als opslag verrekend in het nieuw aangeboden rentetarief. Dit nieuwe tarief kan ondanks de opslag nog steeds fors lager uitvallen dan de huidige rente die u betaalt. Als u wilt weten of rentemiddeling voor u voordeel oplevert, neem dan contact met mij op.

Scheiding

Meer Info

Het uit elkaar gaan kan stressvol zijn en gepaard gaan met veel emoties. Hoewel uw hoofd er waarschijnlijk niet naar staat dienen verschillende zaken geregeld te worden. Er moeten o.a. afspraken gemaakt worden over het huis, de hypotheek en eventuele andere financiële producten die u heeft. Wanneer één van uw beiden in de woning wil blijven wonen dient de hypotheek meestal aangepast te worden. Ik begeleid u graag met het financiële gedeelte van uw scheiding, zodat u daarna beiden op een goede manier verder kunt.