fbpx

Hypotheekadvies in Malden

Begeleiding van A tot Z en selectie van de beste hypotheek uit meer dan 30 aanbieders, ik maak het voor u eenvoudig!

Diensten

Hypotheekadvies in Malden bij Belt Financieel Advies

Bij Belt Financieel Advies bent u aan het juiste adres voor een hypotheekadvies in Malden. Ik, Peter Belt, help u graag als u een hypotheek wilt afsluiten of oversluiten. Ook als u gaat verbouwen of er iets verandert binnen uw gezinssituatie, kan ik u voorzien van een passend advies. Aangezien elke situatie anders is, is mijn advies altijd persoonlijk en op maat. Ik neem de tijd om naar uw verhaal te luisteren en leg de mogelijkheden zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk voor. Een hypotheekadvies wordt hierdoor geen saaie bedoeling maar, een vlot en fijn verhaal.

De werkwijze van de hypotheekadviseur in Malden

De werkwijze van de hypotheekadviseur Malden is simpel. Allereerst kunt u online een gratis, oriënterend gesprek aanvragen. Aan de hand hiervan maken we een afspraak voor het hypotheekadvies. Dit kan zowel online als bij u thuis plaatsvinden. Ik werk zeer flexibel en vind het geen enkel probleem om ’s avonds of in het weekend langs te komen. Zo kan bijvoorbeeld ook uw partner of een goede vriend aanwezig zijn bij het gesprek. Wilt u direct andere financiële vraagstukken aan mij voorleggen? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak voor hypotheekadvies in Malden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Maak dan direct een afspraak voor hypotheekadvies in Malden. Online leest u eventueel meer over mij en mijn diensten. Zo ben ik al sinds 2000 werkzaam als financieel dienstverlener. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het geven van hypotheekadvies, het geven van (algemene) financiële adviezen en verzekeringen. Een financieel advies is handig als u financiële rust wilt creëren. Met de juiste verzekeringen zorgt u er voor dat u geen enkel (financieel) risico loopt. Voor meer informatie bereikt u mij via de telefoon, e-mail en het online contactformulier. Graag tot ziens bij Belt Financieel Advies.

Aankoop Woning

Meer Info

Heeft u een hypotheek nodig voor de aankoop van een woning? Ik help u bij het maken van de juiste keuzes en regel voor u de meest voordelige hypotheek. Bent u zich nog aan het oriënteren? Maak ook dan vast met mij een afspraak, zodat u weet wat u kunt lenen en vast een indicatie heeft van uw nieuwe maandlasten.

Oversluiten Hypotheek

Meer Info

Door het oversluiten van uw hypotheek kunt u soms veel geld besparen. U sluit uw hypotheek dan opnieuw af tegen de huidige (lage) rente. Hierdoor daalt uw rentelast. Wel is er meestal sprake is van (eenmalige) kosten, zoals boeterente, notariskosten en advieskosten. Het is daarom van belang een goede analyse te maken van uw daadwerkelijke voordeel. Ik reken het graag vooraf vrijblijvend voor u uit, zodat u geen onnodige kosten maakt.

Verbouwen en/of Verduurzamen

Meer Info

Als u geld nodig heeft voor een verbouwing of voor het verduurzamen van uw woning is het verstandig professioneel advies in te winnen. Soms is het beter uw bestaande hypotheek te verhogen en in andere gevallen kunt u beter een krediet afsluiten. Daarnaast zijn er voor het verduurzamen van uw woning diverse regelingen vanuit de overheid waar u eventueel gebruik van kunt maken. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Rentemiddeling

Meer Info

Bij rentemiddeling maakt u gebruik van de huidige lage rentestand. Uw hypotheek blijft bij uw huidige aanbieder, maar uw rente wordt aangepast naar een nieuw percentage en een nieuwe rentevaste periode. De ‘boetrente’ die u normaal verschuldigd zou zijn bij het ‘voortijdig openbreken’ van uw huidige rentecontract hoeft u niet ineens te betalen, maar worden als opslag verrekend in het nieuw aangeboden rentetarief. Dit nieuwe tarief kan ondanks de opslag nog steeds fors lager uitvallen dan de huidige rente die u betaalt. Als u wilt weten of rentemiddeling voor u voordeel oplevert, neem dan contact met mij op.

Scheiding

Meer Info

Het uit elkaar gaan kan stressvol zijn en gepaard gaan met veel emoties. Hoewel uw hoofd er waarschijnlijk niet naar staat dienen verschillende zaken geregeld te worden. Er moeten o.a. afspraken gemaakt worden over het huis, de hypotheek en eventuele andere financiële producten die u heeft. Wanneer één van uw beiden in de woning wil blijven wonen dient de hypotheek meestal aangepast te worden. Ik begeleid u graag met het financiële gedeelte van uw scheiding, zodat u daarna beiden op een goede manier verder kunt.