fbpx

Hypotheekadvies Beuningen

Begeleiding van A tot Z en selectie van de beste hypotheek uit meer dan 30 aanbieders, ik maak het voor u eenvoudig!

Diensten

Belt Financieel Advies: uw partner voor hypotheekadvies in Beuningen

Belt Financieel Advies is uw partner voor hypotheekadvies in Beuningen. Ik, Peter Belt, ben sinds 2000 werkzaam als financieel dienstverlener. Ik heb me door de jaren heen verdiept in het afsluiten en oversluiten van hypotheken en voorzie u graag van een persoonlijk en onafhankelijk advies. Doordat elke situatie uniek is, stel ik altijd een op maat gemaakt advies op. Daarnaast leg ik alles op een overzichtelijke en duidelijke manier uit. Zo wordt een hypotheekadvies geen saaie of onbegrijpelijke les maar, een gezellig én informatief praatje. Mijn informele en vlotte werkwijze onderscheidt mij absoluut van andere hypotheekadviseurs.

Hypotheekadviseur in Beuningen en overige diensten

Naast een bevlogen hypotheekadviseur in Beuningen, kunt u bij mij ook terecht voor een financieel advies en informatie over verzekeringen. Een financieel advies en het opstellen van een financieel plan kan zorgen voor financiële rust. Dit is handig als u wellicht bepaalde wensen of doelen heeft of als u wilt weten hoe u uw financiële situatie kunt verbeteren. De informatie over verzekeringen is erg nuttig als u geen enkel risico wilt lopen. Want welke verzekering is nu een echte must? En wanneer bent u juist dubbel verzekerd? Ik zet graag alles snel en duidelijk voor u op een rijtje.

Maak een afspraak voor hypotheekadvies in Beuningen

Online kunt u direct een afspraak maken voor een hypotheekadvies in Beuningen. Het eerste, oriënterende gesprek is kosteloos en wordt online gehouden. Het volgende gesprek kan online of bij u thuis plaatsvinden. Ik werk ook buiten kantooruren om en pas me graag aan aan uw agenda. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Raadpleeg dan mijn website of neem direct contact met mij op. U bereikt mij via de e-mail, telefoon of het online contactformulier. Graag tot ziens bij Belt Financieel Advies.

Aankoop Woning

Meer Info

Heeft u een hypotheek nodig voor de aankoop van een woning? Ik help u bij het maken van de juiste keuzes en regel voor u de meest voordelige hypotheek. Bent u zich nog aan het oriënteren? Maak ook dan vast met mij een afspraak, zodat u weet wat u kunt lenen en vast een indicatie heeft van uw nieuwe maandlasten.

Oversluiten Hypotheek

Meer Info

Door het oversluiten van uw hypotheek kunt u soms veel geld besparen. U sluit uw hypotheek dan opnieuw af tegen de huidige (lage) rente. Hierdoor daalt uw rentelast. Wel is er meestal sprake is van (eenmalige) kosten, zoals boeterente, notariskosten en advieskosten. Het is daarom van belang een goede analyse te maken van uw daadwerkelijke voordeel. Ik reken het graag vooraf vrijblijvend voor u uit, zodat u geen onnodige kosten maakt.

Verbouwen en/of Verduurzamen

Meer Info

Als u geld nodig heeft voor een verbouwing of voor het verduurzamen van uw woning is het verstandig professioneel advies in te winnen. Soms is het beter uw bestaande hypotheek te verhogen en in andere gevallen kunt u beter een krediet afsluiten. Daarnaast zijn er voor het verduurzamen van uw woning diverse regelingen vanuit de overheid waar u eventueel gebruik van kunt maken. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Rentemiddeling

Meer Info

Bij rentemiddeling maakt u gebruik van de huidige lage rentestand. Uw hypotheek blijft bij uw huidige aanbieder, maar uw rente wordt aangepast naar een nieuw percentage en een nieuwe rentevaste periode. De ‘boetrente’ die u normaal verschuldigd zou zijn bij het ‘voortijdig openbreken’ van uw huidige rentecontract hoeft u niet ineens te betalen, maar worden als opslag verrekend in het nieuw aangeboden rentetarief. Dit nieuwe tarief kan ondanks de opslag nog steeds fors lager uitvallen dan de huidige rente die u betaalt. Als u wilt weten of rentemiddeling voor u voordeel oplevert, neem dan contact met mij op.

Scheiding

Meer Info

Het uit elkaar gaan kan stressvol zijn en gepaard gaan met veel emoties. Hoewel uw hoofd er waarschijnlijk niet naar staat dienen verschillende zaken geregeld te worden. Er moeten o.a. afspraken gemaakt worden over het huis, de hypotheek en eventuele andere financiële producten die u heeft. Wanneer één van uw beiden in de woning wil blijven wonen dient de hypotheek meestal aangepast te worden. Ik begeleid u graag met het financiële gedeelte van uw scheiding, zodat u daarna beiden op een goede manier verder kunt.