fbpx

Hypotheek oversluiten in Nijmegen

Begeleiding van A tot Z en selectie van de beste hypotheek uit meer dan 30 aanbieders, ik maak het voor u eenvoudig!

Diensten

Vraag advies bij een hypotheek oversluiten in Nijmegen

Een hypotheek oversluiten in Nijmegen kan er voor zorgen dat uw maandelijkse kosten omlaag gaan. Het is echter wel belangrijk om u zich hier goed in te verdiepen. In sommige gevallen zal u namelijk een boete moeten betalen of blijken de voorwaarden toch niet zo gunstig. Ik, Peter Belt, ben een financieel adviseur en oprichter van Belt Financieel Advies. Ik heb jarenlange ervaring en kennis over hypotheken en alles wat daar bij komt kijken. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden als u een hypotheek wilt oversluiten of als u vragen heeft over andere financiële kwesties.

Duidelijk en overzichtelijk advies hypotheek oversluiten in Nijmegen

Tijdens een advies hypotheek oversluiten in Nijmegen probeer ik alles zo duidelijk en vlot uit te leggen. Ik geef u een goed overzicht van de situatie en de voor- en nadelen. Doordat ik een onafhankelijke adviseur ben, rekent u bij mij altijd op een eerlijk en professioneel advies. Ik zorg er voor dat uw zaken snel en zorgvuldig worden geregeld. Goed om te weten: ik adviseer over het oversluiten van hypotheken maar ook als er iets in uw persoonlijke situatie verandert. Zo kan ik bijvoorbeeld een hypotheek advies uitbrengen als u gaat verbouwen of scheiden.

Maak een afspraak met de adviseur hypotheek oversluiten in Nijmegen

Voor meer informatie raad ik u aan om contact met mij op te nemen of direct een afspraak te maken met de adviseur hypotheek oversluiten in Nijmegen. Tijdens een gesprek leg ik graag de verschillende mogelijkheden aan u voor. Ik werk zeer flexibel en op een persoonlijke wijze. Zo werk ik tevens in de weekenden en avonduren en kan ik (indien gewenst) bij u thuis langskomen. Heeft u interesse? Contacteer mij dan via de e-mail, telefoon of het online contactformulier. Graag tot ziens bij Belt Financieel Advies.

Aankoop Woning

Meer Info

Heeft u een hypotheek nodig voor de aankoop van een woning? Ik help u bij het maken van de juiste keuzes en regel voor u de meest voordelige hypotheek. Bent u zich nog aan het oriënteren? Maak ook dan vast met mij een afspraak, zodat u weet wat u kunt lenen en vast een indicatie heeft van uw nieuwe maandlasten.

Oversluiten Hypotheek

Meer Info

Door het oversluiten van uw hypotheek kunt u soms veel geld besparen. U sluit uw hypotheek dan opnieuw af tegen de huidige (lage) rente. Hierdoor daalt uw rentelast. Wel is er meestal sprake is van (eenmalige) kosten, zoals boeterente, notariskosten en advieskosten. Het is daarom van belang een goede analyse te maken van uw daadwerkelijke voordeel. Ik reken het graag vooraf vrijblijvend voor u uit, zodat u geen onnodige kosten maakt.

Verbouwen en/of Verduurzamen

Meer Info

Als u geld nodig heeft voor een verbouwing of voor het verduurzamen van uw woning is het verstandig professioneel advies in te winnen. Soms is het beter uw bestaande hypotheek te verhogen en in andere gevallen kunt u beter een krediet afsluiten. Daarnaast zijn er voor het verduurzamen van uw woning diverse regelingen vanuit de overheid waar u eventueel gebruik van kunt maken. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Rentemiddeling

Meer Info

Bij rentemiddeling maakt u gebruik van de huidige lage rentestand. Uw hypotheek blijft bij uw huidige aanbieder, maar uw rente wordt aangepast naar een nieuw percentage en een nieuwe rentevaste periode. De ‘boetrente’ die u normaal verschuldigd zou zijn bij het ‘voortijdig openbreken’ van uw huidige rentecontract hoeft u niet ineens te betalen, maar worden als opslag verrekend in het nieuw aangeboden rentetarief. Dit nieuwe tarief kan ondanks de opslag nog steeds fors lager uitvallen dan de huidige rente die u betaalt. Als u wilt weten of rentemiddeling voor u voordeel oplevert, neem dan contact met mij op.

Scheiding

Meer Info

Het uit elkaar gaan kan stressvol zijn en gepaard gaan met veel emoties. Hoewel uw hoofd er waarschijnlijk niet naar staat dienen verschillende zaken geregeld te worden. Er moeten o.a. afspraken gemaakt worden over het huis, de hypotheek en eventuele andere financiële producten die u heeft. Wanneer één van uw beiden in de woning wil blijven wonen dient de hypotheek meestal aangepast te worden. Ik begeleid u graag met het financiële gedeelte van uw scheiding, zodat u daarna beiden op een goede manier verder kunt.