fbpx

Hypotheek Nijmegen

Begeleiding van A tot Z en selectie van de beste hypotheek uit meer dan 30 aanbieders, ik maak het voor u eenvoudig!

Diensten

Hypotheek in Nijmegen afsluiten, oversluiten of aanpassen

Een hypotheek in Nijmegen afsluiten, oversluiten of aanpassen (bijvoorbeeld omdat u gaat verbouwen of scheiden) doet u met behulp van een professional. Zo weet u zeker dat alles goed geregeld wordt én dat u wordt voorzien van een persoonlijk advies. Ik, Peter Belt, ben gespecialiseerd in het geven van hypotheekadvies. Ik werk op een persoonlijke en informele manier. Het voordeel hiervan is dat iedereen (ook mensen zonder kennis van of ervaring met hypotheken) mijn verhaal snapt. Daarnaast wordt het doen van financiële zaken ineens een stuk minder saai als u gebruik maakt van mijn op maat gemaakte financiële advies.

Jarenlange ervaring met hypotheken in Nijmegen

Dankzij mijn jarenlange ervaring met hypotheken in Nijmegen, kan ik u optimaal begeleiden in het proces van het afsluiten, oversluiten of aanpassen van uw hypotheek. Aangezien geen enkele financiële situatie hetzelfde is, is mijn advies altijd persoonlijk en op maat gemaakt. Ik vind het hierbij belangrijk om goed te luisteren naar uw persoonlijke situatie en wensen. Mijn werkwijze is servicegericht, klantvriendelijk, onafhankelijk en overzichtelijk. Ik werk met maar liefst 30 verschillende aanbieders en probeer mijn advies altijd zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te presenteren.

Wilt u meer weten over een hypotheek afsluiten in Nijmegen?

Wilt u meer weten over een hypotheek afsluiten in Nijmegen? Lees dan verder op mijn website of neem direct contact met mij op. Ik beantwoord graag al uw vragen of kan direct een gratis gesprek inplannen. Tijdens deze kennismaking vertel ik u precies wat ik voor u kan betekenen. Het gesprek kan zowel online als bij u thuis plaatsvinden. De uren waarop ik werk zijn zeer flexibel. Ik kan bijvoorbeeld ook in het weekend of in de avonduren een afspraak inplannen. U contacteert mij via de e-mail, telefoon, het online contactformulier of social media. Graag tot ziens.

Aankoop Woning

Meer Info

Heeft u een hypotheek nodig voor de aankoop van een woning? Ik help u bij het maken van de juiste keuzes en regel voor u de meest voordelige hypotheek. Bent u zich nog aan het oriënteren? Maak ook dan vast met mij een afspraak, zodat u weet wat u kunt lenen en vast een indicatie heeft van uw nieuwe maandlasten.

Oversluiten Hypotheek

Meer Info

Door het oversluiten van uw hypotheek kunt u soms veel geld besparen. U sluit uw hypotheek dan opnieuw af tegen de huidige (lage) rente. Hierdoor daalt uw rentelast. Wel is er meestal sprake is van (eenmalige) kosten, zoals boeterente, notariskosten en advieskosten. Het is daarom van belang een goede analyse te maken van uw daadwerkelijke voordeel. Ik reken het graag vooraf vrijblijvend voor u uit, zodat u geen onnodige kosten maakt.

Verbouwen en/of Verduurzamen

Meer Info

Als u geld nodig heeft voor een verbouwing of voor het verduurzamen van uw woning is het verstandig professioneel advies in te winnen. Soms is het beter uw bestaande hypotheek te verhogen en in andere gevallen kunt u beter een krediet afsluiten. Daarnaast zijn er voor het verduurzamen van uw woning diverse regelingen vanuit de overheid waar u eventueel gebruik van kunt maken. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Rentemiddeling

Meer Info

Bij rentemiddeling maakt u gebruik van de huidige lage rentestand. Uw hypotheek blijft bij uw huidige aanbieder, maar uw rente wordt aangepast naar een nieuw percentage en een nieuwe rentevaste periode. De ‘boetrente’ die u normaal verschuldigd zou zijn bij het ‘voortijdig openbreken’ van uw huidige rentecontract hoeft u niet ineens te betalen, maar worden als opslag verrekend in het nieuw aangeboden rentetarief. Dit nieuwe tarief kan ondanks de opslag nog steeds fors lager uitvallen dan de huidige rente die u betaalt. Als u wilt weten of rentemiddeling voor u voordeel oplevert, neem dan contact met mij op.

Scheiding

Meer Info

Het uit elkaar gaan kan stressvol zijn en gepaard gaan met veel emoties. Hoewel uw hoofd er waarschijnlijk niet naar staat dienen verschillende zaken geregeld te worden. Er moeten o.a. afspraken gemaakt worden over het huis, de hypotheek en eventuele andere financiële producten die u heeft. Wanneer één van uw beiden in de woning wil blijven wonen dient de hypotheek meestal aangepast te worden. Ik begeleid u graag met het financiële gedeelte van uw scheiding, zodat u daarna beiden op een goede manier verder kunt.