fbpx

Hypotheekadvies Groesbeek

Begeleiding van A tot Z en selectie van de beste hypotheek uit meer dan 30 aanbieders, ik maak het voor u eenvoudig!

Diensten

Professioneel, duidelijk en persoonlijk hypotheekadvies in Groesbeek

Bij Belt Financieel Advies rekent u op een professioneel, duidelijk en persoonlijk hypotheekadvies in Groesbeek. Ik, Peter Belt, ben een ervaren en enthousiaste hypotheekadviseur. Ik heb jarenlange ervaring binnen de financiële dienstverlening en weet als geen ander u te adviseren over de hypotheek. Aangezien elke situatie anders is, is mijn werkwijze persoonlijk en gebaseerd op u en uw situatie. Ik probeer het advies bovendien zo vlot en leuk mogelijk te brengen. Dit zorgt er voor dat het advies goed te volgen is én door de meeste mensen niet als “saai” ervaren wordt.

Wanneer hypotheekadviseur in Groesbeek inschakelen?

Veel mensen schakelen een hypotheekadviseur in Groesbeek in als ze een hypotheek willen afsluiten. Het afsluiten van een hypotheek en het adviseren over de verschillende mogelijkheden is absoluut iets waar ik u mee kan helpen. Ik vertel u graag meer over de verschillende hypotheekverstrekkers en de (financiële) gevolgen. Daarnaast kan ik u helpen als u een hypotheek wilt oversluiten of als er iets verandert binnen uw situatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verbouwing, het verduurzamen van uw woning, als u gaat scheiden of als u gaat scheiden. Aarzel niet en neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Hypotheekadvies in Groesbeek en meer

Bij Belt Financieel Advies bent u aan het juiste adres voor hypotheekadvies in Groesbeek én meer. Zo voorzie ik u tevens graag van een financieel advies en kan ik helpen bij het vinden van de juiste verzekering. Op mijn website leest u meer over mij en mijn financiële diensten. Online vindt u tevens mijn contactgegevens en kunt u direct een kosteloos oriënterend gesprek aanvragen. Dit gesprek vindt online plaats en kan (indien gewenst) ook ’s avonds of in het weekend ingepland worden. U bereikt mij via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. Tot ziens.

Aankoop Woning

Meer Info

Heeft u een hypotheek nodig voor de aankoop van een woning? Ik help u bij het maken van de juiste keuzes en regel voor u de meest voordelige hypotheek. Bent u zich nog aan het oriënteren? Maak ook dan vast met mij een afspraak, zodat u weet wat u kunt lenen en vast een indicatie heeft van uw nieuwe maandlasten.

Oversluiten Hypotheek

Meer Info

Door het oversluiten van uw hypotheek kunt u soms veel geld besparen. U sluit uw hypotheek dan opnieuw af tegen de huidige (lage) rente. Hierdoor daalt uw rentelast. Wel is er meestal sprake is van (eenmalige) kosten, zoals boeterente, notariskosten en advieskosten. Het is daarom van belang een goede analyse te maken van uw daadwerkelijke voordeel. Ik reken het graag vooraf vrijblijvend voor u uit, zodat u geen onnodige kosten maakt.

Verbouwen en/of Verduurzamen

Meer Info

Als u geld nodig heeft voor een verbouwing of voor het verduurzamen van uw woning is het verstandig professioneel advies in te winnen. Soms is het beter uw bestaande hypotheek te verhogen en in andere gevallen kunt u beter een krediet afsluiten. Daarnaast zijn er voor het verduurzamen van uw woning diverse regelingen vanuit de overheid waar u eventueel gebruik van kunt maken. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Rentemiddeling

Meer Info

Bij rentemiddeling maakt u gebruik van de huidige lage rentestand. Uw hypotheek blijft bij uw huidige aanbieder, maar uw rente wordt aangepast naar een nieuw percentage en een nieuwe rentevaste periode. De ‘boetrente’ die u normaal verschuldigd zou zijn bij het ‘voortijdig openbreken’ van uw huidige rentecontract hoeft u niet ineens te betalen, maar worden als opslag verrekend in het nieuw aangeboden rentetarief. Dit nieuwe tarief kan ondanks de opslag nog steeds fors lager uitvallen dan de huidige rente die u betaalt. Als u wilt weten of rentemiddeling voor u voordeel oplevert, neem dan contact met mij op.

Scheiding

Meer Info

Het uit elkaar gaan kan stressvol zijn en gepaard gaan met veel emoties. Hoewel uw hoofd er waarschijnlijk niet naar staat dienen verschillende zaken geregeld te worden. Er moeten o.a. afspraken gemaakt worden over het huis, de hypotheek en eventuele andere financiële producten die u heeft. Wanneer één van uw beiden in de woning wil blijven wonen dient de hypotheek meestal aangepast te worden. Ik begeleid u graag met het financiële gedeelte van uw scheiding, zodat u daarna beiden op een goede manier verder kunt.