fbpx

Hypotheek Malden

Begeleiding van A tot Z en selectie van de beste hypotheek uit meer dan 30 aanbieders, ik maak het voor u eenvoudig!

Diensten

Hypotheek in Malden afsluiten of oversluiten

Een hypotheek in Malden afsluiten of oversluiten doet u niet voordat u professioneel advies heeft ingewonnen. Het afsluiten of oversluiten van een hypotheek doet u immers niet elke dag. Naast dat het belangrijk is om de verschillende opties te vergelijken, is het belangrijk om alle voorwaarden en consequenties op een rijtje te zetten. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Gaat u verbouwen of verandert er iets in uw persoonlijke situatie? Bijvoorbeeld omdat u gaat trouwen of scheiden? Ook dan is het verstandig om een (onafhankelijk) hypotheek advies aan te vragen bij een professional.

Advies over hypotheken in Malden

Bij Peter Belt van Belt Financieel Advies rekent u op een deskundig en duidelijk advies over hypotheken in Malden. Mijn werkwijze is persoonlijk en vlot. Bij mij krijgt u geen ellenlange en saaie verhalen maar, een overzichtelijk en begrijpelijk advies. Ik denk graag mee over de verschillende opties en help u op weg naar een gunstige hypotheek. Tevens kan ik u helpen met het maken van een financieel plan en het oplossen van andere financiële vraagstukken. Door financiële rust te creëren, weet u precies waar u aan toe bent. Zowel nu als in de toekomst.

Direct een hypotheek afsluiten in Malden

Wilt u direct een hypotheek afsluiten in Malden of informatie inwinnen over mij en mijn diensten? Neem dan contact met mij op of kijk rustig rond op mijn website. U bereikt mij via de e-mail, telefoon en het online contactformulier. Online kunt u ervaringen van klanten lezen, meer te weten komen over mijn werkwijze of direct een gratis oriënterend gesprek inplannen. Dit gesprek wordt tijdens een online meeting gehouden. Goed om te weten: ik werk ook in de avonduren en weekenden. Ik pas me namelijk graag aan aan u en uw agenda!

Aankoop Woning

Meer Info

Heeft u een hypotheek nodig voor de aankoop van een woning? Ik help u bij het maken van de juiste keuzes en regel voor u de meest voordelige hypotheek. Bent u zich nog aan het oriënteren? Maak ook dan vast met mij een afspraak, zodat u weet wat u kunt lenen en vast een indicatie heeft van uw nieuwe maandlasten.

Oversluiten Hypotheek

Meer Info

Door het oversluiten van uw hypotheek kunt u soms veel geld besparen. U sluit uw hypotheek dan opnieuw af tegen de huidige (lage) rente. Hierdoor daalt uw rentelast. Wel is er meestal sprake is van (eenmalige) kosten, zoals boeterente, notariskosten en advieskosten. Het is daarom van belang een goede analyse te maken van uw daadwerkelijke voordeel. Ik reken het graag vooraf vrijblijvend voor u uit, zodat u geen onnodige kosten maakt.

Verbouwen en/of Verduurzamen

Meer Info

Als u geld nodig heeft voor een verbouwing of voor het verduurzamen van uw woning is het verstandig professioneel advies in te winnen. Soms is het beter uw bestaande hypotheek te verhogen en in andere gevallen kunt u beter een krediet afsluiten. Daarnaast zijn er voor het verduurzamen van uw woning diverse regelingen vanuit de overheid waar u eventueel gebruik van kunt maken. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Rentemiddeling

Meer Info

Bij rentemiddeling maakt u gebruik van de huidige lage rentestand. Uw hypotheek blijft bij uw huidige aanbieder, maar uw rente wordt aangepast naar een nieuw percentage en een nieuwe rentevaste periode. De ‘boetrente’ die u normaal verschuldigd zou zijn bij het ‘voortijdig openbreken’ van uw huidige rentecontract hoeft u niet ineens te betalen, maar worden als opslag verrekend in het nieuw aangeboden rentetarief. Dit nieuwe tarief kan ondanks de opslag nog steeds fors lager uitvallen dan de huidige rente die u betaalt. Als u wilt weten of rentemiddeling voor u voordeel oplevert, neem dan contact met mij op.

Scheiding

Meer Info

Het uit elkaar gaan kan stressvol zijn en gepaard gaan met veel emoties. Hoewel uw hoofd er waarschijnlijk niet naar staat dienen verschillende zaken geregeld te worden. Er moeten o.a. afspraken gemaakt worden over het huis, de hypotheek en eventuele andere financiële producten die u heeft. Wanneer één van uw beiden in de woning wil blijven wonen dient de hypotheek meestal aangepast te worden. Ik begeleid u graag met het financiële gedeelte van uw scheiding, zodat u daarna beiden op een goede manier verder kunt.