fbpx

Hypotheek Groesbeek

Begeleiding van A tot Z en selectie van de beste hypotheek uit meer dan 30 aanbieders, ik maak het voor u eenvoudig!

Diensten

Advies nodig over hypotheek in Groesbeek?

Bent u op zoek naar iemand die u kan adviseren over uw hypotheek  in Groesbeek? Maak dan kennis met Belt Financieel Advies. Ik, Peter Belt, heb jarenlange ervaring in de financiële sector. Ik weet alles over het vergelijken van opties en aanbieders, het afsluiten van een hypotheek en het oversluiten van een hypotheek. Verandert er iets in uw woon- of thuissituatie of zoekt u naar een manier om te verduurzamen? Dan voorzie ik u graag van een passend en persoonlijk advies. Mijn adviezen worden altijd op maat gemaakt en vlot en duidelijk gebracht.

Hypotheken in Groesbeek en andere financiële diensten

Naast mijn kennis over hypotheken in Groesbeek, rekent u ook op mij voor overige financiële adviezen en hulp bij het selecteren van de juiste verzekering. Ik maak u graag wegwijs en help u om financiële rust te creëren. U zult merken dat dit een grote invloed heeft op uw leven. Hoe fijn is het namelijk om precies te weten waar u aan toe bent op financieel gebied? En om zeker te weten dat u goed bent verzekerd tegen (financiële) schade? Goed om te weten: ik ben een onafhankelijke adviseur. Ik breng hierdoor een open én eerlijk advies uit.

Direct een hypotheek afsluiten in Groesbeek

Of u nu direct een hypotheek afsluiten in Groesbeek wilt of eerst een oriënterend gesprek wilt inplannen: neem gerust contact met mij op. Ik help u graag verder. U bereikt mij via de e-mail, telefoon of het online contactformulieren. Mijn adviezen breng ik altijd uit tijdens een online meeting of een afspraak bij u thuis. Ik werk eventueel ook buiten kantooruren om als u dat beter uitkomt. Mijn flexibele en persoonlijke aanpak zijn dan ook absoluut hetgeen wat mij onderscheidt van andere financiële adviseurs in de regio! Graag tot ziens bij Belt Financieel Advies.

Aankoop Woning

Meer Info

Heeft u een hypotheek nodig voor de aankoop van een woning? Ik help u bij het maken van de juiste keuzes en regel voor u de meest voordelige hypotheek. Bent u zich nog aan het oriënteren? Maak ook dan vast met mij een afspraak, zodat u weet wat u kunt lenen en vast een indicatie heeft van uw nieuwe maandlasten.

Oversluiten Hypotheek

Meer Info

Door het oversluiten van uw hypotheek kunt u soms veel geld besparen. U sluit uw hypotheek dan opnieuw af tegen de huidige (lage) rente. Hierdoor daalt uw rentelast. Wel is er meestal sprake is van (eenmalige) kosten, zoals boeterente, notariskosten en advieskosten. Het is daarom van belang een goede analyse te maken van uw daadwerkelijke voordeel. Ik reken het graag vooraf vrijblijvend voor u uit, zodat u geen onnodige kosten maakt.

Verbouwen en/of Verduurzamen

Meer Info

Als u geld nodig heeft voor een verbouwing of voor het verduurzamen van uw woning is het verstandig professioneel advies in te winnen. Soms is het beter uw bestaande hypotheek te verhogen en in andere gevallen kunt u beter een krediet afsluiten. Daarnaast zijn er voor het verduurzamen van uw woning diverse regelingen vanuit de overheid waar u eventueel gebruik van kunt maken. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Rentemiddeling

Meer Info

Bij rentemiddeling maakt u gebruik van de huidige lage rentestand. Uw hypotheek blijft bij uw huidige aanbieder, maar uw rente wordt aangepast naar een nieuw percentage en een nieuwe rentevaste periode. De ‘boetrente’ die u normaal verschuldigd zou zijn bij het ‘voortijdig openbreken’ van uw huidige rentecontract hoeft u niet ineens te betalen, maar worden als opslag verrekend in het nieuw aangeboden rentetarief. Dit nieuwe tarief kan ondanks de opslag nog steeds fors lager uitvallen dan de huidige rente die u betaalt. Als u wilt weten of rentemiddeling voor u voordeel oplevert, neem dan contact met mij op.

Scheiding

Meer Info

Het uit elkaar gaan kan stressvol zijn en gepaard gaan met veel emoties. Hoewel uw hoofd er waarschijnlijk niet naar staat dienen verschillende zaken geregeld te worden. Er moeten o.a. afspraken gemaakt worden over het huis, de hypotheek en eventuele andere financiële producten die u heeft. Wanneer één van uw beiden in de woning wil blijven wonen dient de hypotheek meestal aangepast te worden. Ik begeleid u graag met het financiële gedeelte van uw scheiding, zodat u daarna beiden op een goede manier verder kunt.