fbpx

Hypotheek Beuningen

Begeleiding van A tot Z en selectie van de beste hypotheek uit meer dan 30 aanbieders, ik maak het voor u eenvoudig!

Diensten

Hypotheek Beuningen: laat u voorlichten door Belt Financieel Advies

Wilt u een huis gaan kopen? Dan is het verstandig om u goed te laten voorlichten over een hypotheek in Beuningen. Het afsluiten van een hypotheek is namelijk een grote en belangrijke stap. Naast dat u de verschillende opties wilt bekijken en vergelijken, wilt u uiteraard ook precies weten waar u aan toe bent. Denk hierbij aan de maandelijkse lasten, de aflossingstijd en de rente. Belt Financieel Advies kan u alles vertellen over het afsluiten of oversluiten van een hypotheek. Ik, Peter Belt, ben namelijk een ervaren en onafhankelijke adviseur die u graag voorziet van een duidelijk advies.

Hypotheken in Beuningen afsluiten en oversluiten

Sinds 2000 ben ik werkzaam als financieel dienstverlener. Ik heb inmiddels jarenlange ervaring met het afsluiten van hypotheken in Beuningen. Ik voorzie u hierdoor altijd van een professioneel én persoonlijk advies. Elke situatie is immers uniek. Heeft u al een hypotheek en bent u benieuwd wat de opties zijn qua oversluiten? Of gaat u uw huis verbouwen of verandert er iets in uw thuissituatie? Ook dan kan het verstandig zijn om een hypotheekadvies aan te vragen bij Belt Financieel Advies. Ik denk graag met u mee en creëer financiële rust en duidelijkheid.

Oriënterend gesprek over hypotheek afsluiten in Beuningen

Online kunt u direct een oriënterend gesprek over een hypotheek afsluiten in Beuningen aanvragen. Dit oriënterende gesprek is kosteloos en de ideale manier om kennis te maken met mij en mijn werkwijze. Vervolgens plan ik graag een volgende afspraak in. Deze afspraak kan zowel online als bij u thuis plaatsvinden. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Ik werk flexibel en ben ook buiten kantooruren om bereikbaar. U bereikt mij via de e-mail, telefoon of het online contactformulier. Ik hoop u snel te mogen begroeten bij Belt Financieel Advies.

Aankoop Woning

Meer Info

Heeft u een hypotheek nodig voor de aankoop van een woning? Ik help u bij het maken van de juiste keuzes en regel voor u de meest voordelige hypotheek. Bent u zich nog aan het oriënteren? Maak ook dan vast met mij een afspraak, zodat u weet wat u kunt lenen en vast een indicatie heeft van uw nieuwe maandlasten.

Oversluiten Hypotheek

Meer Info

Door het oversluiten van uw hypotheek kunt u soms veel geld besparen. U sluit uw hypotheek dan opnieuw af tegen de huidige (lage) rente. Hierdoor daalt uw rentelast. Wel is er meestal sprake is van (eenmalige) kosten, zoals boeterente, notariskosten en advieskosten. Het is daarom van belang een goede analyse te maken van uw daadwerkelijke voordeel. Ik reken het graag vooraf vrijblijvend voor u uit, zodat u geen onnodige kosten maakt.

Verbouwen en/of Verduurzamen

Meer Info

Als u geld nodig heeft voor een verbouwing of voor het verduurzamen van uw woning is het verstandig professioneel advies in te winnen. Soms is het beter uw bestaande hypotheek te verhogen en in andere gevallen kunt u beter een krediet afsluiten. Daarnaast zijn er voor het verduurzamen van uw woning diverse regelingen vanuit de overheid waar u eventueel gebruik van kunt maken. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Rentemiddeling

Meer Info

Bij rentemiddeling maakt u gebruik van de huidige lage rentestand. Uw hypotheek blijft bij uw huidige aanbieder, maar uw rente wordt aangepast naar een nieuw percentage en een nieuwe rentevaste periode. De ‘boetrente’ die u normaal verschuldigd zou zijn bij het ‘voortijdig openbreken’ van uw huidige rentecontract hoeft u niet ineens te betalen, maar worden als opslag verrekend in het nieuw aangeboden rentetarief. Dit nieuwe tarief kan ondanks de opslag nog steeds fors lager uitvallen dan de huidige rente die u betaalt. Als u wilt weten of rentemiddeling voor u voordeel oplevert, neem dan contact met mij op.

Scheiding

Meer Info

Het uit elkaar gaan kan stressvol zijn en gepaard gaan met veel emoties. Hoewel uw hoofd er waarschijnlijk niet naar staat dienen verschillende zaken geregeld te worden. Er moeten o.a. afspraken gemaakt worden over het huis, de hypotheek en eventuele andere financiële producten die u heeft. Wanneer één van uw beiden in de woning wil blijven wonen dient de hypotheek meestal aangepast te worden. Ik begeleid u graag met het financiële gedeelte van uw scheiding, zodat u daarna beiden op een goede manier verder kunt.