fbpx

Zorgeloos Een Nieuwe Hypotheek Afsluiten!

Begeleiding van A tot Z en selectie van de beste hypotheek uit meer dan 30 aanbieders, ik maak het voor u eenvoudig!

Diensten

Peter Belt

Uw Hypotheek Specialist uit Nijmegen!

Gaat u een nieuwe woning kopen? Spannend! Het is dan natuurlijk wel fijn om van te voren te weten wat uw financiële mogelijkheden zijn, zodat u snel kunt schakelen.

Gaat u verbouwen? Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden. Is er ruimte binnen uw huidige hypotheek, of gaan we naar andere mogelijkheden kijken?

Kunt u besparen op uw rente? Grote kans van wel. Laten we samen eens kijken naar de mogelijkheden bij uw huidige hypotheekverstrekker, maar we kunnen natuurlijk ook daarbuiten verkennen wat de mogelijkheden zijn.

Hypotheekadvies

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw persoonlijke situatie? Dankzij de jarenlange ervaring die ik op heb gedaan in het financiële wezen, kan ik u optimaal begeleiden tijdens het proces van het zoeken naar een nieuwe hypotheek! Laten we dan beginnen met een digitale kennismaking. 

Aankoop Woning

Meer Info

Heeft u een hypotheek nodig voor de aankoop van een woning? Ik help u bij het maken van de juiste keuzes en regel voor u de meest voordelige hypotheek. Bent u zich nog aan het oriënteren? Maak ook dan vast met mij een afspraak, zodat u weet wat u kunt lenen en vast een indicatie heeft van uw nieuwe maandlasten.

Oversluiten Hypotheek

Meer Info

Door het oversluiten van uw hypotheek kunt u soms veel geld besparen. U sluit uw hypotheek dan opnieuw af tegen de huidige (lage) rente. Hierdoor daalt uw rentelast. Wel is er meestal sprake is van (eenmalige) kosten, zoals boeterente, notariskosten en advieskosten. Het is daarom van belang een goede analyse te maken van uw daadwerkelijke voordeel. Ik reken het graag vooraf vrijblijvend voor u uit, zodat u geen onnodige kosten maakt.

Verbouwen en/of Verduurzamen

Meer Info

Als u geld nodig heeft voor een verbouwing of voor het verduurzamen van uw woning is het verstandig professioneel advies in te winnen. Soms is het beter uw bestaande hypotheek te verhogen en in andere gevallen kunt u beter een krediet afsluiten. Daarnaast zijn er voor het verduurzamen van uw woning diverse regelingen vanuit de overheid waar u eventueel gebruik van kunt maken. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Rentemiddeling

Meer Info

Bij rentemiddeling maakt u gebruik van de huidige lage rentestand. Uw hypotheek blijft bij uw huidige aanbieder, maar uw rente wordt aangepast naar een nieuw percentage en een nieuwe rentevaste periode. De ‘boetrente’ die u normaal verschuldigd zou zijn bij het ‘voortijdig openbreken’ van uw huidige rentecontract hoeft u niet ineens te betalen, maar worden als opslag verrekend in het nieuw aangeboden rentetarief. Dit nieuwe tarief kan ondanks de opslag nog steeds fors lager uitvallen dan de huidige rente die u betaalt. Als u wilt weten of rentemiddeling voor u voordeel oplevert, neem dan contact met mij op.

Scheiding

Meer Info

Het uit elkaar gaan kan stressvol zijn en gepaard gaan met veel emoties. Hoewel uw hoofd er waarschijnlijk niet naar staat dienen verschillende zaken geregeld te worden. Er moeten o.a. afspraken gemaakt worden over het huis, de hypotheek en eventuele andere financiële producten die u heeft. Wanneer één van uw beiden in de woning wil blijven wonen dient de hypotheek meestal aangepast te worden. Ik begeleid u graag met het financiële gedeelte van uw scheiding, zodat u daarna beiden op een goede manier verder kunt.

Afspraakplanner

In de agenda hieronder kunt u zelf een online afspraak met mij inplannen. Nadat u de afspraak heeft ingepland ontvangt u een email met een link om op het moment van de afspraak deel te kunnen nemen aan het gesprek via Microsoft Teams (het kan zijn dat u gevraagd wordt de app te installeren). Het gesprek wordt ingepland voor 30 minuten en is geheel vrijblijvend en kosteloos.